Pa

El pa tradicional el fem igual ara com 200 anys enrere, per inèrcia i tradició, l’altre pa com?? Doncs aprenent dels millors i buscant les millors matèries primeres. Hem de fer “baguette” o “tradition”?…. Doncs anem a França (Bonjour Hervé!!!) aprenem i comprem la millor farina francesa.

Volem fer “pita” o pa àrab?…..Skype amb l’amic Saïd (ça va mon ami?) i comprem la farina que ens recomana.

És bonic, no n’hi ha prou però! Hem de buscar i trobar l’excel·lència! Per això l’espelta integral eco la pastem amb aigua de mar, els brètzels de fruits secs eco els amanim amb cúrcuma o el pa de sègol el fem amb sègol 100% de la Conca de Tremp. Tot per vosaltres, amics panarres!

El nostre pa us pot agradar o no, normal. Només dues coses podeu donar per segures: treball, constància i il·lusió amb la NO utilització d’aditius ni farines OMG.

© 2020 La Lionesa | Legal

Desing Piqture